Hva er lykke?


Her har du kunnskapen og teknikkene som få andre kjenner til - få mulighet til å endre livet ditt til det bedre. 

 

Meld meg på kurs

Ny innsikt i livet

Lykke

Utvikling 

Hvordan skape et godt liv for deg selv? 

Hva er egentlig lykke? 

Hva er egentlig lykke? Hvorfor er noen mennesker lykkeligere enn andre? Er det genetisk, situasjon, tankesett eller annet? 

Kunnskap og forståelse

Få bedre kjennskap og forståelse til dine ressurser, og hvordan dine tanker, kropp, følelser og instinkter har effekt på din lykkefølelse.  

Teknikker og regler

Øv deg på å skifte fokus fra hva som er feil til hva som er bra. Snakk pent til deg selv og gjøre de prioriteringene du trenger for å bli mer lykkelig. 

Hvordan kan mental trening bistå akkurat deg?  

 

Mental trening hjelper deg å bedre forstå deg selv og andre, og hvordan du beveger deg best fremover i livet og slik når målene du har. Det kan gjøre deg mer fokusert, mer målrettet, hjelpe deg å fokusere på det som er viktig for deg, skape bedre relasjoner og mer. 

    •  

     

Meld meg på kurs med fokus på lykke
Video Poster Image

Om Stein Kvalheim


«Jeg har lært systematisk tenkning som løser opp 'uløselige' utfordringer i mellommenneskelige relasjoner i både arbeids- og privatliv.»

Min interesse for mental trening startet i 1996 etter å ha sett en amerikansk ekspert holde et foredrag på en salgskonferanse i Tjøme. Jeg lærte meg at alle mennesker har et enormt potensial, og at det finnes verktøy, modeller og metoder for å frigjøre dette potensialet. Jeg innså at våre tankesett påvirker måten vi kommuniserer og handler på, og at dette påvirket våre relasjoner, adferd og individuelle livsopplevelser.

Hjernen er mye kraftigere enn enhver datamaskin, så hvorfor ikke installere et effektivt operativsystem? Resultatet er kraftig forbedret måloppnåelse – både privat og profesjonelt. Bonus er økt trygghet og ro, forbedret selvtillit og økt mestringsfølelse. Alt du trenger for å snu livets kaos til orden, uflaks til flaks og motgang til muligheter.

 

Meld meg på kurs om lykke

Hele kurset i 12 måneder kun kr. 1.990,-

  • Tilgang i 12 måneder
  • 6 moduler med videokurs og øvelser
  • Se 27 kursvideoer når det passer deg
KJØP NÅ